Gabbiano barberstol Royal black

Lease fra 360,61 kr. pr. Måned
SKU: AS-112371
Lagerstatus: På lager
Levering status: 7-10 dage fra centrallager

8 495 kr.
Inklusiv moms
stk

Barber shop betyder i bogstavelig oversættelse frisør. Ordet "barber" på engelsk gælder også for en barber. Engang klippede og barberede en frisør ikke kun kunder i sin salon. Han udførte også en række andre kosmetiske indgreb – fra trimning af øjenbryn til fjernelse af hår, der vokser på ørerne og kommer ud af næsen.

I dag vender barbertraditioner oftere og oftere tilbage i salonerne. Der er flere og flere saloner, der tilbyder kunder pleje ikke kun til hår, men også til ansigtshår.

Efter denne trend har vi introduceret et nyt produkt til vores tilbud - en barberstol. Det er et moderne, perfekt færdigt møbel, der giver salonkunden en maksimal følelse af komfort under de udførte procedurer. Udover op-ned justeringen har stolen et tilbagelænet ryglæn og en justerbar fodstøtte. På trods af sine små dimensioner er det muligt at placere klienten i en bekvem, halvt liggende stilling. Det komfortable sæde er beklædt med øko-læder af høj kvalitet. Den brede, forkromede bund garanterer møblets stabilitet under drift. En yderligere fordel er muligheden for nemt at justere nakkestøtten.

Maksimal højde: 74 cm
Minimum højde: 64 cm
Sædebredde: 50 cm
Tykkelse af sæde med armlæn: 68cm
Fodstøttelængde: 50 cm

Lignende produkter