Sadelstol

Sadelstol

SKU: MS-12
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 dage

899 kr. 749 kr.
Inklusiv moms
stk

Sadelstol hjælper dig med at få den rigtige holdning.

Det er vigtigt du sidder ordentligt under dit arbejde, især hvis du sidder ned i længere tid af gangen. Pas godt på dig selv og din ryg, og investere i en god og komfortabel saddelstol fra Altermed. Siddekomforten er her i top. Med fuld bevægelighed i overkroppen, giver du mave, arme og ryg fuld frihed til at bevæge sig uden nogen forhindringer. Den gode og afslappende holdning, kommer fra den oprejste siddeholdning som aflaster ryggen. 

Sadelstol – det nyeste inden for ergonomiske stole

Hvis du ønsker at sidde godt på kontoret eller på arbejdspladsen, så skal du nu glemme alt om store kontorstole og dybe lænestole – sadelstole er nemlig fremtiden inden for stole, som både er rare at sidde på og gode for lænd, ryg og arme.  

Sadelstole har den fordel, at de er små og ikke fylder særlig meget. Selve sædet er egentlig bare udgjort af selve pladen, hvor man placerer bagdelen. Dette tvinger dig til at sidde ret og rankt imens du arbejder ved computeren eller ved skrivebordet. På den måde arbejder du med ryggen og holder den aktiveret gennem en lang dag. Dette er betydeligt sundere end at slumpe sammen i en normal kontorstol med ryg.

Moderne design til den moderne arbejder

Vores udvalg af sadelstole er ikke kun kendetegnet ved deres praktiske funktioner – de er også utrolig flotte at se på. Vi anser det som utrolig vigtigt, at vores stole skal passe ind i dit hjem eller i dit kontorlandskab. Ellers er der nemlig en stor chance for, at man hurtigt bliver træt af dem.

Derfor er designet af stolene holdt helt simpelt og meget klassisk. De fås blandt andet i cremet hvid og sort, hvilket sikrer, at de passer i farveskalaerne i langt de fleste rum. Sædet er designet til at være blødt og behageligt at sidde på i mange timer af gangen. Med en sadelstol kan du dermed være sikker på, at du kan arbejde effektivt i længere tid uden de typiske gener og ømheder.


Specifikationer
Betræk: Slidstærkt og miljøvenligt PolyUrethan (PU) betræk og indeholder ikke PVC
Polstring: 6,5 cm
Base: 5-Stjernet
Højde: 53 - 73 cm
Vægt: 4,3 kg
Max vægt: 150 kg

Lignende produkter

Andre købte produkter