• Stort udvalg
  • Hurtig levering
  • 30 dages returret

VI HAR IKKE E-MÆRKET...OG HVAD BETYDER DET FOR DIG?


Der er løbende nogle indlæg i div. forbrugermagasiner i radio eller tv omkring E-mærket. Vi er opmærksomme på at Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT, Finansrådet og videnskabsministeriet, som i 2000 postede penge i ordningen –naturligvis anbefaler, at man kun handler med e-mærkede forretninger.

Som erhvervsdrivende er vi efterhånden lidt trætte af at høre denne meget ensidige argumentation: at forbrugere ikke bør handle med andet end e-mærkede netbutikker. E-mærket er jo helt frivillig ordning, som ingen er tvunget til at melde sig ind i - og er efter vores mening helt ligegyldig i et samfund som det danske, hvor vi jo har et effektiv retssystem, forbrugerombudsmand osv. osv.

Altermed har solgt brikse og tilbehør via nettet siden 2003 og vi har ingen intentioner om at blive e-mærkede fordi:
  • Indtil for ganske kort til siden var e-handelsfondens hovedargument for, at vi alle skulle have e-mærket, at PBS havde godkendt betalingsløsningen. Det var jo noget af en vittighed, idet det ikke er muligt at få en betalingsløsning uden om PBS. Altermed’s betalingsløsning til betalingskort er derfor også godkendt af PBS.

  • Til trods for al den støtte e-handelsfonden har fået af videnskabsministeriet, er det ikke gratis at blive e-mærket. Det vil koste os 3.000 kr. i startgebyr + 5.900 kr. årligt at blive e-mærket. Disse udgifter kan kun betyde, at det så vil blive dyrere at være kunde hos Altermed.

  • Efter vores mening giver e-mærket en falsk tryghed. Det er ikke rimeligt at føre en skræmmekampagne mod nethandel, når vi danskere netop er så glade for at handle på nettet. Altermed har drevet nethandel siden år 2003 og vi er en anelse fornærmede over lige pludselig at blive stemplet som en mindre troværdig virksomhed.

Så derfor har du kun vores eget ord for at vi overholder gældende lovgivning, samt vi naturligvis behandler vores kunder på en sådan måde, at de gerne skulle få lyst til at handle hos os igen.

Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester, accepterer du vores brug af cookies.