Massageværktøj sæt med 4 dele

Samlet pakke med 4 massage redskaber

239 kr.
Inklusiv moms
Lagerstatus: Midlertidig udsolgt - kontakt os

stk

Denne økonomipakke pakke indeholder: 
1 stk Ergo Tommelfinger (blå eller hvid) 
1 Stk Thumb Saver 
1 Stk Magnet Topper 
1 Stk Quattro Massage 

Ergo tommelfinger: Er et nyt værktøj til ergonomisk dybe væv massage, som forhindrer terapeuter pådrage arbejdsrelaterede overbelastningsskader. Aktivering mere målrettet, dybere arbejde med en mindre indsats. Med Ergo tommelfinger har du ikke længere behøver at bruge tommelfingeren til at lindre triggerpunkter. Udformningen af ​​Ergo tommelfingeren forlader håndledet, mens du arbejder i en neutral position og forhindrer hyperekstension og forebygge smerter forårsaget af hyperekstension. Nu slapper håndledet af imens du arbejder! Snarere end belaste musklerne, den ene oplades, mens du bruger Ergo tommelfingeren skelettet. Ved at undgå direkte eksponering for gentagen brug af tommelfingerens muskler og ledkapsler både i hånden og armen. Med Ergo tommelfinger undgå du ikke kun overbelastning, men derudover kan allerede eksisterende skader helbredes. 

Fysio Thumb Saver: Er specielt designet til at hjælpe dig til at udføre dybvævs massage og trigger point massage. Dette ergonomiske værktøj gør det muligt og meget bekvemt at give kunden en dybere og mere effektiv behandling, imens den fjerner et fælles problem - overbelastning af terapeutens tommelfinger. Desuden kan Fysio Thumb Saver anvendes sammen med olie, lotion eller massage creme til at give endnu bedre terapeutiske resultater. Vejledning til brug: Dette særlige værktøj er, afhængigt af dine præferencer og arten af ​​din behandling. Alt afhængig af hvordan du vender værktøjet kan du enten lave dybdegående massage (standard med tommelfingeren) eller afspændingsmassage hvis Fysio Thumb Saveren vendes om. 

Magnet Topper:  Hovedmassage værktøj fra Altermed er afset til at massere nerveenderne i hovedbunden og i nakken. Hovedbundsmassage med dette værktøj afgiver følelser/kildren igennem hele kroppen. Dette massageværktøj kommer i kontakt med alle de vigtige akupressurpunkter på hovedet, stimulerer blodcirkulationen og giver en øjeblikkelig lindring af spændinger og hovedpine. Kør magnet toppers magnet "fingre" langsomt op og ned på hovedet og oplev hvor afstressende og afslappende en effekt det har. Super lækkert !  Kan også bruges på armbuer og knæer. 

Quattro Massage:  Giver med dens fire ben en blød og effektiv massage. Benene er positionerede således, at de giver musklerne og vævet en rigtig skøn massage!  Quattro Massage kompakte design og bløde kurver gør, at den ligger godt i hånden og er ideél til bl.a. massører, fysioterapeuter og kan naturligvis også anvendes derhjemme. Brug dette farveglade værktøj over hele kroppen og giv dine kunder og venner en fantastisk sensuell oplevelse!