Elektrisk opvarmet knæmassage velegnet til smertelindring

Eksklusivt knæ massage apparat, med vibrerende impuls massage og infrarød varme. Skånsomt massage og dybdegående infrarød terapi som virker smertelindrende.

SKU: HI5 KNEE
Lagerstatus: Midlertidig udsolgt - kontakt os

899 kr. 649 kr.
Inklusiv moms
stk

Lider du af smerter i dit knæ, grundet træning, hårdt arbejde, gigt  eller lign., så prøv vores innovative knæ massage apparat, med indbygget vibrationsmassage og varmekompression.  Den giver lindring, varme og øger blodcirkulationen i området.

Køb dit nye knæ massage apparat online og få det leveret indenfor 1-2 dage.

Altermed er stolte af at kunne præsentere dig for et avanceret og funktionelt knæ massage apparat. Hertz elektrisk knæmassage med infrarød varme og vibrationsmassage er designet til at gi dyb infrarød varme og rødt lysterapi til dit knæled.

Den infrarøde varme og røde lys trænger dybt ind i vævet, hvilket forbedrer blodgennemstrømningen og cirkulationen omkring knæet, hvilket tilskynder muskler og beskadiget væv til at hele. Det giver samtidig pressemassage og varmefunktion til knæet, for at hjælpe dig med at slippe stress, smertelindring og forbedre cirkulationen.

Knæmassage apparatet kan også med fordel anvendes på albueled og skulderled.

Hertz ergonoiske design giver perfekt pasform og fuld dækning over knæet, vibrationsmassage for øget velvære omkring knæet og ledet. Den har 3 justerbare niveauer for at imødekomme dine forskellige behov. Hertz giver dig en lindrende, behaglig og afstressende oplevelse. Den er naturligvis trådløs og betjenes let via led touch panelet.

Den kan anvendes alle steder, i hjemmet, på kontoret og på dine ferier.

Funktioner:

• Justerbar velcro wrap design: Ergonomisk design giver perfekt pasform på knæet.

• Knæ- skulder- og albuemassage i et apparat.

• Justering af 3 intensitetsniveauer: 3 intensitetsniveauer fra mildt tryk til dybt tryk, for at imødekomme forskellige behov.

• Varm komprimering: 3 niveauer varm komprimering (40, 42 og 45 °C) kan få dig til at føle dig meget bedre efter brug. Ideel til smertelindring af knæled og gigt.

• Auto-sluk-system: 10 minutters massagetimer for at undgå overforbrug og falde i søvn under massage, giver en videnskabelig og dejlig massagecyklus.

• Infrarød lysterapi: Den infrarøde varme og røde lys trænger dybt ind i vævet, hvilket forbedrer blodgennemstrømningen og cirkulationen omkring knæet

• Batteri med stor kapacitet: Indbygget 3000mAh batteri med stor kapacitet for længere standby tid.

• Opladning: Opladning via USB-C-port - kabel medfølger

• LED Display: Stort LED Display let at regulere din massageintensitet og varmekompression efter behov.

Lignende produkter

Andre købte produkter