Nakkemassage - Hi5 EGM

Hi5 EGM Intelligent nakke massage

SKU: HI5-EGM
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 dage

349 kr. 244,30 kr.
Inklusiv moms
stk

Hi5 EGM Intelligent nakke massage

I dag er vi plaget af den stillesiddende arbejde eller studie. Derfor kan vi have helbredsproblemer, såsom ømhed og stivhed i nakken. Hi5 EGM Intelligent Massage hjælper dig i høj grad ved multi-mode massage og opvarmning af infrarødt lys til at fremme blodcirkulationen, lindre ømhed og stivhed i nakken.

4 tilstande + 16 vibrationsintensiteter

4 massagefunktioner: Tapping, æltning, skrabning og gratis kombination

16 vibrationsintensiteter:

Niveau 1-5 til afslapning

Niveau 6-10 for lindring af ømhed

Niveau 11-16 til dyb massage

Funktioner:

Hudvenligt materiale

Elektrodepuderne kan stimulere den elektriske pulsmassage med sikkert metal, og hele kappen bruger også miljømæssigt og hudvenligt materiale.

Hi5 EGM Intelligent nakke massage vedtager U-formet design, der passer perfekt til halsens kurve og dens 4 symmetriske punkter, som også passer til halsens kurve. Det er meget ergonomisk, og du behøver ikke bekymre dig, det vil være for stramt eller for løst.

Støjreduktionsteknologi

Hi5 EGM Intelligent nakke massage vælger den avancerede støjreduktionsteknologi til at realisere støjløs massage med høj frekvens, så den ikke forstyrrer dig eller menneskerne udover dig, og du kan nyde massagen når som helst og hvor som helst.

Hi5 EGM Intelligent nakke massage har infrarød lysopvarmningsfunktion ved en konstant 107,3 ​​° F for at slappe af musklerne i halsen lige så varme som at dække et varmt håndklæde, og dette vil i høj grad hjælpe med at forbedre blodcirkulationen.

Hurtig og praktisk opladning

Hi5 EGM Intelligent nakke massage kan oplades hurtigt og fuldt ud i kun 1,5 timer. Med det indbyggede batteri og USB-C opladningsporten kan det bæres hvor som helst for at oplade, hvilket er meget praktisk og bærbart.

Desuden har Hi5 EGM Intelligent nakke massage:

Lydpåmindelse - hver gang du betjener, vil du høre stemmen, der skal mindes.

Intelligent timer-it stopper automatisk med at arbejde efter 10 minutter, hvilket er en videnskabelig massagetid.

Let flimring - når massageapparatet arbejder, vil lyset på produktet følgelig flimre, tilføje en fantastisk atmosfære.

Lignende produkter

Andre købte produkter