Kessner Ultra & Infra Digital

Kessner Ultra & Infra Digital

SKU: AS-109773
Lagerstatus: På lager
Levering status: 7-10 dage fra centrallager

745 kr.
Inklusiv moms
stk

ULTRA & INFRA DIGITAL Ultrasonic glattejern til infrarødt hårrekonstruktion og keratinbehandling.

Et moderne og teknologisk avanceret jern, der producerer ultralyd med en infrarød stråle til introduktion af kosmetik i de dybe dele af håret. Med sin hjælp kan du udføre hårregenererende behandlinger, især anbefalet til produkter, der indeholder keratin. Kan bruges i farvelægningsprocessen for at intensivere og forbedre farvestyrken. Strygejernet genererer ikke varme, så det glatter ikke håret.

Ansøgningsbeskrivelse:

Hårfarvning samt pleje- og nærende behandlinger er ikke altid 100%. effektiv. Ofte absorberes næringsstoffer og pigmenter ikke fuldstændigt af håret, fordi neglebåndet er en beskyttende barriere, der forhindrer indtrængning af det værdifulde stof, der findes i det kosmetiske middel - ind i hårets dybe dele. På den anden side, hvis neglebåndet ikke er lukket ordentligt efter behandlingen, er der en hurtig proces med at skylle pigment eller næringsstoffer ud. På denne måde er håret blottet for silkeagtig glans og glat struktur. Takket være vores produkt øges absorptionsniveauet for de nævnte ingredienser med 40-60%. Dette skyldes, at ultralyd nedbryder kosmetikkens flydende struktur i mikropartikler, som på grund af deres størrelse trænger lettere ind i håret, dybere og i større mængde. Det innovative ULTRA-jern & INFRA DIGITAL varmer ikke op, det fungerer ved stuetemperatur, fordi høj temperatur er skadelig og har en negativ indvirkning på hårets tilstand. Hårets cuticula udvides, når den udsættes for varme, hvilket medfører tab af vand fra håret og nedbrydning af proteiner.

Takket være den innovative teknologi, der anvendes i ULTRA & INFRA DIGITAL, vil fagfolk være i stand til at levere deres tjenester på en endnu mere effektiv måde. Virkningerne af behandlinger og hårregenerationsbehandlinger i salonen får en ny dimension og kvalitet, som hidtil ikke har været mulig.

Tips til værktøjsbrug:

- Vask dit hår med en passende shampoo. Skyl derefter dit hår grundigt med lunkent vand. (foretrukket regenererende shampoo)

- Tør dit hår med en medium temperatur tørretumbler, indtil det er ca. 80% tørt.

- Opdel dit hår i flere partier

- I tilfælde af nærende og konditionerende behandlinger skal du anvende en creme på håret, f.eks. en blanding af en væske med omstruktureringsolie fyldt med negative ioner eller en anden type balsam / maske, masser grundigt på håret.

I tilfælde af farvning skal du anvende farveblandingen i håret og massere det grundigt.

- Brug nu Iron Repair Sauna-værktøjet, klem hver sektion af hår ca. 3-5 gange hver på samme måde som du bruger en glattejern, indtil næringsstofferne i cremen er helt absorberet.

TEKNOLOGI:

INFRARød - hvad er langt infrarød stråling?

I medicin anvendes denne stråling blandt andet i tilfælde af sårheling er virkningerne fremragende, og proceduren er smertefri. I tilfældet med denne enhed bruges infrarød stråling til at regenerere beskadiget hårvæv og stimulere blodcirkulationen i hovedbunden ved siden af ​​hårrødderne, takket være hvilken de bliver bedre ernærede og sundere.

Takket være effekten af ​​ambipolært lys med en frekvens på 68.000 hz og en længde på 680 nm dannes der nye bindinger i aminosyrerne, hvilket gendanner hårfibrenes elasticitet og dens neglebånd er lukket. Håret bliver synligt sundere og genvinder sin glans.

TEKNISKE DATA CE:
- Infrarød strålingsskala: 6800 hz (680nm)
- Ultralydfrekvens: 36.000 vibrationer / sekund
- Spænding: 110 - 240V
- Frekvens: 50 - 60 Hz
- Effekt: 20W
- Spænding: 35VDC
- Flismål - 25 x 90 mm

Bemærk: Efter at enhedens plader er foldet i mere end 10 sekunder, slukkes ultralyden automatisk, efter at pladerne er åbnet, genstartes den.

Lignende produkter