Klinikudstyr fysioterapi

Her finder du klinikudstyr til fysioterapi

Mangler du klinikudstyr til fysioterapi? Det rigtige udstyr i høj kvalitet har afgørende betydning for, at du kan udføre en kvalitativ og effektiv behandling. Hvad enten der er tale om at give massage af ømme muskler, at foretage en ultralydsbehandling eller måske at lave forskellige øvelser med den behandlede. Så er en briks et uundværligt udstyr for at udføre fysioterapeutiske opgaver. 

Klinikudstyr til fysioterapi i høj kvalitet 

Her på siden findes klinikudstyr til fysioterapi, der er udviklet specielt til netop fysioterapibehandlinger. Med sådant udstyr skabes en sikkerhed for både den fagpersonelle samt den, der skal behandles, hvor man altså har de bedste forudsætninger for en effektiv behandling.

Behandlings- og undersøgelseslejer i høj kvalitet

Her kan du eksempelvis købe en højt-ydende 3-briks, der giver dig mulighed for at justere højden ved hjælp af en kontakt, du kan betjene med din fod. Dette gør, at det er let at justere højden alt efter, hvilken arbejdsstilling, du ønsker at befinde dig i. Herforuden yder dette klinikudstyr til fysioterapi også den optimale komfort for den, der skal behandles. Dette er blandt andet sikret gennem en nakkestøtte i tre sektioner og benstøtte. Samtidig er briksen også polstret, hvilket gør den mere behagelig at ligge på. På denne side kan du både købe briksen udstyret med en eller to motorer.