Reminder Posture T-shirt Mand

Holdnings t-shirt der forbedre din kropsholdning

SKU: SP-0318
Lagerstatus: På lager
Levering status: 7-10 dage fra centrallager

595 kr.
Inklusiv moms
stk

Vi præsenterer Reminder T-shirten, vores patenterede holdnings t-shirt designet til forsigtigt at minde dig om at rette din ryg ud ved at guide dine skuldre til en oprejst stilling. Den advarer dig effektivt, når du bøjer dig, uden behov for kompression. Med en afslappet pasform omkring taljen og ryggen sikrer denne skjorte komfort, mens den fokuserer på skuldrene og skulderbladene, hvor en elastisk ryg med Posture Alignment Technology hjælper med at forbedre din kropsholdning. Oplev øjeblikkelige resultater med Reminder T-shirten, velegnet til træning, aktive fritidsaktiviteter eller som en del af din hverdagsgarderobe.

Det er kun over skuldrene og skulderbladene, at en elastisk ryg med Posture Alignment Technology hjælper dig med at forbedre din posturale adfærd. Reminder T-shirt har en øjeblikkelig effekt, og du kan bruge holdningstrøjen til træning, aktive fritidsaktiviteter eller som en del af din hverdagsgarderobe.

- Forbedrer kropsholdningen
- Posture Alignment Technology
- Øjeblikkelig virkning under brug
- Komfortabel og effektiv for dig med fremadroterede skuldre
- Brug hele dagen

Skift dit posturale mønster:
Bær Reminder T-shirten hele dagen, på arbejde eller i din fritid.

Brug samme størrelse som du gør i normale t-shirts. Er du i mellem størrelser, så vælg den mindre. Reminder T-shirten skal have en tæt pasform, men ikke kompressionstæt.

Materiale:
77% Nylon, 23% Elastan

Vaskes ved 40 grader 

Lignende produkter