Stabilize Lower Back Belt

Forbedrer din kropsholdning og giver smertelindring

SKU: SP-0306B
Lagerstatus: På lager
Levering status: 7-10 dage fra centrallager

329 kr.
Inklusiv moms
stk

Stabilize bæltet giver målrettet støtte og aflastning til lænden og lændehvirvelsøjlen. Det fungerer som en fremragende hjælp i den akutte fase af smertelindring ved midlertidige rygproblemer. Ved forsigtigt at løfte maven ind, afhjælper det belastningen af ​​rygsøjlen. Derudover fremmer lændebæltet en bedre kropsholdning og hjælper med at minimere risikoen for rygsmerter under længere perioder med at gå eller stå. Derudover har den en unik termoterapipude på bagsiden for ekstra komfort og støtte.

Stabilize bæltet inkluderer også en termopude, en hvedepude, der kan opvarmes i en mikrobølgeovn eller afkøles i en fryser til termoterapi. Du sætter den nemt fast med velcro. Støtten sammen med varme i bagenden øger blodcirkulationen, hvilket fremskynder muskelrestitution og genoptræning. Derudover er det dejligt afslappende. For dig, der bruger meget tid på arbejdet, har brug for ekstra lændestøtte og smertelindring i løbet af dagen.

- Forbedrer din kropsholdning og giver smertelindring
- Stabiliserer lændehvirvelsøjlen
- Velegnet til smerter eller stivhed i lænden
- Justerbar velcro lukning
- Varmterapi, 15–30 sek. MAX 600 W i mikroovn
- Termopude for bedre blodcirkulation og smertelindring
- Skift dit posturale mønster og få smertelindring:

Brug Stabilize rygbæltet til at stabilisere og få smertelindring fra din lændehvirvel, når det er nødvendigt, maksimalt 3 timer om dagen.

Er du i mellem 2 størrelser, så vælg den mindste.

Materiale:
88% polyester, 12% elastan

Vaskes ved 40 grader Celsius

Lignende produkter