Hot Stones og varmere

Brug hot stones til massage.

Hot stones massage er en af de massageformer, der idag bliver stadig mere populær blandt massageterapeuter og massører på grund af de varme stens mange fantastiske egenskaber. Hot Stones massage er en komplementær og alternativ praksis, som er kendt for at fremme dyb afslappelse og forbedret blodcirkulation. Den beroligende varme fra de varme massagesten lindrer muskelspændinger smerter og stress.

Komplet velvære med hot stones

Hot stones er et fantastisk hjælpemiddel til at udføre en beroligende og afslappende massage. Ved brug af de varme massagesten får du nemlig en oplevelse af, at alle dine muskler løsnes op. Dette skyldes, at den varme, som stenene udsender, stille og roligt trænger ind i dine muskler og virker enormt afspændende. På den måde kan massøren også meget lettere komme til dine ømme muskler samt få dem udspændt i endnu højere grad. Denne urgamle, indianske massageteknik har terapeutiske virkninger på din krop, og du vil blive henledt til et univers, hvor ingen stress påvirker hverken din krop eller sjæl.

Vulsini varmetaske til Hot stone

Altermed har agenturet og forhandler rettighederne på alle Vulsini's produkter i Danmark. Vulsini varmetaske er unik og meget fleksibel og mobil løsning til den professionelle hotstone terapeut. 

Se video her: