× Produktet kan ikke købes indtil 5 aug 2024

Profesionelle engangshåndklæder 50 stk

Engangshåndklæder i et lækker kvalitet udført i et bionedbrydeligt materiale - 40x80 cm priser fra 1,60 kr pr stk

SKU: TOWEL-50GSM
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 dage

110 kr.
Inklusiv moms
stk

Vil du spare tid, strøm, vand, plads og ikke mindst din energi på konstant at have rene håndklæder på hylden til den næste kunde ? Så har vi en fuld funktionel løsning til dig her. 

Vores lækre engangshåndklæder føles lige så dejlige som et stofhåndklæde. De er fremstillet af viscose (naturprodukt fra træer) og er derfor 100% bionedbrydeligt. 

Vi tilbyder dem i sæt af 50 stk., hvilket betyder, at du kan få 50 engangshåndklæder til en pris så lav som 2,25 kr. per styk.

Køb flere og få dem endnu billigere: 

1 kasse med 12 x 50 stk = 1,80 kr pr. stk

1/2 palle med 8 x 600 stk = 1,60 kr pr stk

De er velegnede til både salonbrug og hjemmebrug, og de kan bruges til mange forskellige formål, hvilket gør mange opgaver lettere og hurtigere. Vi har omhyggeligt valgt den bedste leverandør af engangshåndklæder, som er designet med et perle/hævet mønster for at gøre dem ekstra effektive i enhver situation.

Hvordan bruger man Altermed engangshåndklæder?

Engangshåndklæder kan anvendes til en bred vifte af formål, og en af de mest almindelige situationer er i frisørsaloner. Her bruges de til at tørre håret, især i forbindelse med hårfarvning, hvor man ønsker at undgå farveoverførsel eller at skulle vaske håndklæder flere gange om ugen.

Engangshåndklæderne er perfekte til tørring af hænder og fødder under manicure, pedicure og andre behandlinger.

Til curlygirl-metoden, anbefaler vi også at benytte disse. Det er der flere årsager til, de suger enormt meget vand ud af håret bare ved at kramme det, derudover er de mere skånsomme ved håret end almindelig håndklæder.

50 stk
Tyk kvalitet
Ekstra blødt
Høj sugeevne
Nedbryder sig selv efter 8 uger
Smides i normalt affald

Lignende produkter