Kinesiologi Tape TMAX

Kinesiologi Tape fra TMAX er en top professionel tape fra en af de førende producenter i verden og kan uden tvivl måle sig blandt de bedste. Tmax kinesiologi tapen er åndbar og specialvævet latexfri bomuldstape med akrylbelægning. 

Tapen har et specielt bølgende mønster på klæbesiden, der løfter huden når tapen er placeret på kroppen. Den opløfter forsigtigt huden og fastgjort væv, der dækker en muskel, så blod og andre kropsvæsker kan bevæge sig mere frit i og omkring den muskel. Tapens elastiske egenskaber kan også bruges til at støtte og aflaste led.

Det forbedrer lymfe- og blodcirkulationen, hvilket reducerer hævelse og inflammation samt smerter ved at aflaste presset på smertereceptorerne.

Kinesiologi tape fra TMAX kan sidde på kroppen flere dage med fuld effekt og kan tåle vand og andre ydre påvirkninger. Personer med følsom hud bør dog teste tapen på et lille område af huden i 24 timer.

Behandling med Kinesiologitape er let, ufarlig og effektiv!

Altermed har i samarbejde med Optimal Body Care overtaget agenturet på forhandlingen af TMAX kinesiologi tape. Vi søger seriøse forhandlere i Danmark.