Premium kinesiologitape fra TMAX ! Vi søger forhandlere i heler Danmark!

Kinesiologitape

En japansk kiropraktor skabte det første elastiske terapeutiske tape, som vi i dag kender og anvender som kinesiologitape. Denne tapemetode løfter forsigtigt laget af hud og tilhørende væv, der dækker en muskel, så blod og andre kropsvæsker kan bevæge sig mere frit omkring musklerne.

Tmax kinesiologi- og muskeltape til knæ, skuldre og ankler. I dag anvendes kinesiologitape i en bred vifte af sportsgrene og af terapeuter som fysioterapeuter, ergoterapeuter og andre behandlere over hele verden. Muskeltape er velegnet til sportsudøvere i alle aldre og på alle niveauer til at håndtere udfordringer som svage knæ, ømme skuldre og sårbare ankler. Vi tilbyder et udvalg af sportstape i forskellige farver for at imødekomme forskellige præferencer. Derudover har vi forskellige varianter af pre-cut kinesiologitape, der er vandfaste og lette at påføre.

TMAX premium kinesiologitape kan anvendes til en række formål, herunder:

- At hjælpe med at reducere muskeltræthed, lindre muskelspændinger og forebygge kramper.

- At fremme blodcirkulationen for at mindske væskeophobning under huden.

- At lindre smerter, da tapen har en terapeutisk virkning på muskel- og ledsmerter.

- At støtte udsatte sener og led.

Altermed har forhandlingsrettighederne af alle kvalitetsprodukterne fra TMAX.

TMAX kinesiologitape er 100% latexfri, allergivenlig og har en effektiv klæbeevne, der sikrer, at tapen kan sidde på i flere dage. Uanset om du bruger muskeltape til at lindre muskel- eller ledsmerter, er det vigtigt at tage hensyn til musklens form og størrelse under påføringen af kinesiologitape.

Du kan for eksempel anvende den elastiske kinesiologitape på musklen i formet som et I, X eller Y for at opnå en terapeutisk effekt. Det anbefales altid at få grundig vejledning fra en professionel behandler de første par gange, du bruger kinesiologitape på en beskadiget muskel eller ledbånd, da påføringens retning og træk har indflydelse på tapens virkning.

Kinesiologitapen fra TMAX er en top professionel tape fra en af de førende producenter i verden og kan uden tvivl måle sig blandt de bedste. TMAX kinesiologitapen er åndbart og specialvævet latexfri bomuldstape med akrylbelægning. 

Tapen har et specielt bølgende mønster på klæbesiden, der løfter huden når tapen er placeret på kroppen. Den opløfter forsigtigt huden og fastgjort væv, der dækker en muskel, så blod og andre kropsvæsker kan bevæge sig mere frit i og omkring den muskel. Tapens elastiske egenskaber kan også bruges til at støtte og aflaste led.

Det forbedrer lymfe- og blodcirkulationen, hvilket reducerer hævelse og inflammation samt smerter ved at aflaste presset på smertereceptorerne.

Kinesiologi tape fra TMAX kan sidde på kroppen flere dage med fuld effekt og kan tåle vand og andre ydre påvirkninger. Personer med følsom hud bør dog teste tapen på et lille område af huden i 24 timer.

Behandling med Kinesiologitape er let, ufarlig og effektiv!

Altermed har i samarbejde med Optimal Body Care overtaget agenturet på forhandlingen af TMAX kinesiologitape. Vi søger seriøse forhandlere i Danmark. Kontakt os gerne !