Kinesiologitape fra TMAX - 22 meter.

Opleve en effektiv tape, som er længere holdbar end de fleste, vandafvisende og økonomisk.

SKU: TMKT-22M
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 dage

299 kr. 169 kr.
Inklusiv moms
stk

Produkt Information 

TMAX® kinesiologi- og muskeltape er designet til at anvendes på knæ, skuldre og ankler. I dag bruges kinesiologitape i en bred vifte af sportsgrene samt af terapeuter som fysioterapeuter, ergoterapeuter og andre behandlere over hele verden.

STORKØB:

Kinesiologitape - TMAX® måler 5 cm x 22 m.

En elastisk sportstape, der takket være dens fremragende klæbeevne kan forblive på huden i flere dage ad gangen. Kinesiologitape kan forbedre blodcirkulationen i et muskelområde og samtidig lindre overbelastede muskler. Især fysioterapeuter benytter sig flittigt af TMAX® kinesiologitape i dag, men også mange andre behandlere har taget denne moderne form for sportstape til sig. Tapen fås i flere farver, men farven er udelukkende kosmetisk og påvirker ikke dens virkning.

TMAX® kinesiologitapen har en imponerende elasticitet på 160-170%, (identisk med vores hud og muskler) hvilket giver den unikke egenskaber. Vores kinesiologitape er fremstillet med den nyeste teknologi inden for fingeraftryksmønstre. Det bølgeformede mønster i limen, tillader fugt at fordampe, hvilket lader huden ånde. Denne teknologi gør også, at tapen kan sidde på i 4-7 dage per påføring.

I kombination med tapens fantastiske elasticitet kan den løfte huden ved at skabe små bølger, hvilket giver mere plads i det underliggende væv og forbedrer blodcirkulationen. Dette kan faktisk fremme kroppens naturlige helingsproces.

Samtidig muliggør det, at væske eller blodansamlinger i vævet kan fjernes ved skader som slag, forstuvninger og andre traumer. Kinesiologitapen løfter huden og skaber plads i vævet, så beskadigede celler og væske kan drænes væk, hvilket reducerer inflammation og hævelse.

Iltfattige (Iskæmiske) områder påvirker kemoreceptorerne, hvilket resulterer i, at smertesignaler sendes til hjernen og forårsager smerte. Med øget blodcirkulation kan blodet lettere forsyne det smertefulde område med ilt og standse smertesignalerne. Derfor kan TMAX® tapen også bruges til smertelindring.

Kinesiologitape påvirker også de sensoriske nerver, som sender smertesignaler til hjernen. Når tapen påføres huden, giver den stræk og berøringspåvirkning under bevægelse, hvilket gør det sværere for smertesignalerne fra det skadede væv at nå hjernen.

Bemærk: Hvis der opstår hudirritation, bør brugen afbrydes. Rådfør dig med læge eller fysioterapeut ved skader eller tvivlsspørgsmål. Når tapen anvendes på følsom hud, anbefales det at fjerne tapen under badning ved hjælp af tapefjerner eller alternativt med lidt madolie. Hudirritation forekommer oftest pga. sæbe,- eller parfumerester i huden, så et godt tip er at sikre huden er ren i området inden påføring.

Tapens sammensætning:

Bomuld: 96%
Spandex: 4%
LATEXFRI

Lignende produkter

Andre købte produkter