Manicure sliber med filter Exo Supernova

Manicure sliber med filter Exo Supernova

Lease fra 420,26 kr. pr. Måned
SKU: AS-132889
Lagerstatus: På lager
Levering status: 7-10 dage fra centrallager

9 900 kr.
Inklusiv moms
stk

Professionelt udstyr

EXO er et nyt mærke på markedet, der leverer produkter af højeste kvalitet til kosmetologi- og fodplejeindustrien. Det er kendetegnet ved enestående omhu for sine produkter og konsekvent opmærksomhed på kundernes behov.

Høj effekt og effektivitet

EXO SUPERnova fræseren tilbyder en kraftig motor og støvopsamler. Det er efterfølgeren til den legendariske Magic Pedi fræser. Designet til bedst at tjene under pedicure og behandling af fodsygdomme. Mikromotoren i hovedet tilbyder arbejde i området fra 0 til 30 tusinde omdrejninger i minuttet. 350W sugeturbinen vil gøre sit arbejde med at absorbere støvet perfekt.

Fantastisk funktionalitet

Enheden har den funktion at ændre omdrejningsretningen, kontrollere filterets tilstand og regulere sugeintensiteten. Displayet viser hastigheden og filterets tilstand.

Vælg sikkerhed

Når du vælger en fræsemaskine beregnet til pedicurebehandlinger, er det værd at vælge den, der har en absorber. Takket være dette vil en person, der udfører mange procedurer om dagen, ikke inhalere gnidningsmaterialet og beskytte deres lunger. Til gengæld vil det dannede støv ikke cirkulere rundt i rummet, hvor det klæber til genstande, møbler og vægge, hvilket skaber et miljø for reproduktion af bakterier og vira, der bor i epidermis og negle. Indeni er der et antibakterielt filter, som bør udskiftes, når det er fyldt for at sikre enhedens fulde levetid. Udskiftelige filtre fås i butikkens tilbud.

Specifikation:
Professionelt apparat til pedicure og behandling af fodlidelser Apparat af høj kvalitet fremstillet i Tyskland
Regulering af rotationskraften i området fra 0 til 30 tusind
Effektiv støvopsamler
Vende omdrejningsretningen
Digitalt display
Serviceret enhed (12 måneders garanti)
Sættet indeholder: en kontrolbase/sugeturbine, et børsteløst hoved med en mikromotor (forbundet med en slange), en støtte til hovedet, en rensebor til hovedet.

Teknisk data:
Spænding: 230 V / 50 Hz (ekstraudstyr 115 V / 60 Hz)
Samlet effekt: max. 350 watt
Enhedsvolumen 57,4dB-63,1
Håndstykke: max. 50 W / 24 V / 3 0.000 rpm. / DC motor
Styringens mål: (B x H x D) 219 x 124 x 232 mm
Mål på sugehåndtaget: L = 118 mm, D = 17-27-31 mm
Vægt: ca. 3,0 kg (sæt)
Sikring: T2.5A (115V: T5.0A)
Isolationsklasse: 2 Type B.

Lignende produkter