Saeyang batteridreven slibemaskine marathon K38 crafien mini

Saeyang batteridreven slibemaskine marathon K38 crafien mini

SKU: AS-11291
Lagerstatus: På lager
Levering status: 7-10 dage fra centrallager

3 495 kr.
Inklusiv moms
stk

Vælg produktet blandt de bedste

En bærbar fræsemaskine fra det koreanske firma Saeyang er en fremragende løsning til levering af mobile kosmetologitjenester. Producenten af ​​Marathon fræsemaskiner er blevet belønnet mange gange for exceptionelle præstationer, og dens produkter til skønhedssaloner anbefales af neglestylister. Næsten fem årtiers erfaring er en garanti for at få et produkt af højeste kvalitet.

Arbejd hvor som helst du vil

Fra nu af er arbejdet med en fræser ikke længere begrænset til ét sted. Du kan bruge denne fræser hjemme hos din kunde, på vejen eller hvor som helst, du vil, og vigtigst af alt behøver du ikke at tilslutte den til strømforsyningen. Indbygget kraftigt Li-ion batteri med en kapacitet på 2850 mAh giver behageligt arbejde fra 4 til 8 timer, og opladning tager kun 3 timer. Du skal heller ikke bekymre dig om, at kværnen løber tør for strøm, når du lader den være tændt, for den har en automatisk energibesparende tilstand.

Faciliteter du vil sætte pris på

Betjeningen af ​​enheden er overraskende enkel. Hastighedskontrolknappen giver dig mulighed for effektivt at kontrollere rotationsintensiteten (op til 30.000). Det digitale display viser de vigtigste informationer såsom hastighed og batteriniveau. Enheden er let, alt passer i en praktisk taske. Hovedet er behageligt at arbejde med, fordi det er slankt, og dets vibrationer er blevet neutraliseret. Sættet kommer med et foddrev, hvilket bestemt er en nyttig løsning. Du har også et stativ, der skal beskytte hovedet i pausen.

Twist-Lock: Nem udskiftning af fræser

Glem alt om at bruge nøgler og spindler, TWIST-LOCK håndtaget er en løsning, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at skifte fræseren med et enkelt træk. Drej til venstre for at låse op, løsne og udskifte kniven. Drej til højre for at lukke låsen og fastgør fræseren.

Originalt Marathon produkt fra Saeyang

Specifikation:
Rotationshastighed fra 0-30 tusind justerbar med en knap
Li-ION batteri med en kapacitet på 2850 mAh, der tillader arbejde i op til 8 timer
Opladningstid kun 3 timer
Venstre og højre rotation (inverteret tilstand)
TWIST-LOCK håndtag (udskiftning af knive med et træk)
Ergonomisk hus
Digitalt display
Energibesparende tilstand
Overbelastningsmeddelelse
Foddrev kontrol
12 måneders garanti
Teknisk data:
Moment: 2,9 Ncm
Diameter på fræsere: 2,32 mm
Strømforsyning: 100-220 V / 50-60Hz
Effekt: 25 W
Vægt: 285 g (base), 143 g (hoved)
Ledningslængde: 1,5 m
Størrelse (B x D x H): 67 x 128 x 30 mm
Sættet indeholder: fræsemaskinebase, fræsehoved, foddrev, silikonehovedstøtte, strømkabel, impulsstrømforsyning, instruktioner og garanti.

Lignende produkter