Saeyang sliber marathon 3 champion + H200

Saeyang sliber marathon 3 champion hvid + H200

SKU: AS-10134
Lagerstatus: På lager
Levering status: 7-10 dage fra centrallager

1 995 kr.
Inklusiv moms
stk

CHAMPION WHITE er en professionel sliber designet primært til arbejde i skønhedssaloner, men også til hjemmebrug. Små dimensioner og intuitiv betjening er blot nogle af dens fordele. Enheden giver mulighed for præcist, effektivt og yderst behageligt arbejde. Den professionelle Marathon Champion fræser er af høj kvalitet til en attraktiv pris. En enhed, der vil gøre arbejdet til en fornøjelse.

Sættet indeholder:
- fræsehoved
- fræsemaskine base
- fodpedal
- hovedstøtte
- brugervejledning
- garanti

Fræser Marathon Champion Saeyang 3 Hvid H200 - produktegenskaber

Marathon Champion Saeyang 3 White H200 fræsemaskine er et professionelt udstyr, der med succes kan bruges ikke kun på kontoret, men også derhjemme. Meget gode parametre giver dig mulighed for at arbejde hurtigt, præcist og sikkert. Champion fræsemaskine er kompakt og behagelig at bruge. Den kan styres i bunden eller med en fodpedal. Betjening af enheden er ekstremt nem og intuitiv. Marathon-fræseren løfter kvaliteten af ​​arbejdet til et højere niveau. Glem alt om langvarig og vanskelig fjernelse af hybrid laklag, geler eller akryl med en almindelig fil. Saeyang-fræseren vil gøre det hidtil besværlige arbejde yderst tilfredsstillende og underholdende. Fordelen ved denne model er uden tvivl støjsvag drift, der ikke forstyrrer miljøet. Enheden er velegnet til både manicure og pedicure. Enheden har en hvid farve, så den passer perfekt ind i enhver skønhedssalon, uanset indretningen. Udstyr anbefalet af kvalificerede neglestylister. Fræseren opfylder de påkrævede CE-standarder i EU.

Fræseren skal bruges i overensstemmelse med producentens anbefalinger. Det bør opbevares utilgængeligt for børn og må ikke bruges i meget fugtige rum. Enheden bliver ubrugelig, hvis netledningen eller udstyret er beskadiget. For det højeste sikkerhedsniveau bør routeren ikke efterlades tilsluttet, når den ikke er i brug.

ORIGINAL PRODUKT SAEYANG / MARATHON LAVET I KOREA

Teknisk data:
- jævn hastighedskontrol i området fra 0-30 tusind. revolutioner
- skærediameter 2,32
- TWIST-LOCK håndtag (udskiftning af kniv med et træk)
- drejningsmoment 2,9Ncm
- effekt 45W
- strømforsyning 110-220 V / 50-60Hz
- ergonomisk hus
- højre og venstre rotation
- fodpedal og basekontrol
- grundvægt - 1,3 kg
- basismål - 118 x 156 x 78
- hovedvægt - 143 g (uden kabel)
- hovedmål - 153 x 28.

12 måneders garanti. Fræseren overholder standarderne i EU CE.

Lignende produkter