Volatile - Massageolie Relax

Massageolie 100ml, 250ml, 1L og 10L

SKU: BN-1205I
Lagerstatus: På lager
Levering status: 5-7 dage fra centrallager

58,75 kr.
Inklusiv moms
stk

En afslappende olie til massage efter du eksempelvis har dyrket sport. Denne massageolie indeholder cedertræ, laurbær, lime, rosmarin og sandeltræ.

Volatile massageolier
Massageolier er i høj grad blevet en integreret i sportsverdenen. Især tilegnet atleter har Volatile lanceret massageolierne "Sore Muscles", "Relax", "Warming Up", "Pain Free", "Antistress" og "Winning Mood". Derudover er det en neutral massageolie, der består af mandel og jojobaolie. Du kan tilmed tilsætte æteriske olier til din egen smag.

Alle massageolier fra Volatile har en base på 10% jojobaolie og 90% mandelolie. Da de er oliebaserede og ikke vandbaserede, er de langvarige og fordampes ikke på huden, hvilket ellers kunne have forårsaget en kølig følelse. Let at anvende og sprede, hvilket betyder mindre er nødvendigt. Indeholder 2% ren æterisk olie.

Advarsel: mulig brandfare
Olieholdige plader, når de ikke er helt udvaskede, kan antændes i tørretumbleren. Vi anbefaler at bruge specielle vaskemidler til dette formål (f.eks. Wuwei Blue Laundry Detergent). Oliepletter og dufte i pladen kan også undgås eller reduceres ved brug af et særligt rengøringsmiddel, fra den allerførste vask.

Priser på de forskellige størrelser (inkl. moms)
100ml: 59 DKK
250ml: 109 DKK
1L: 309 DKK
10L: 2549 DKK

Lignende produkter

Andre købte produkter