WellTouch - koldpresset Jojobaolie

Jojobaolie 250ml, 1L og 5L

SKU: JJOS
Lagerstatus: På lager
Levering status: 5-7 dage fra centrallager

159 kr.
Inklusiv moms
stk

Faktisk er jojobaolie ikke en olie, men en flydende voks, der ekstraheres fra frøene af jojoba busken. Denne højkvalitets voks indeholder provitamin A, E-vitamin og mange andre gavnlige naturlige ingredienser. Det beskytter huden mod udtørring uden at efterlade en fedtfilm. Jojobaolie er antiinflammatorisk og beroligende.

Jojobaolie er en fremragende massageolie til forebyggelse og behandling af graviditetsstreg. Det genopliver og regenererer tør, stresset hud. Huden bliver efterladt silkeblød. Jojobaolie beskytter og former huden og bekæmper rynker.

Også til hårpleje er jojobaolie effektiv, beskytter mod split-ends, skæl og andre hårproblemer. Du kan f.eks. tilføje 1 tsk ren jojobaolie til 100 ml shampoo eller blot anvende ren jojobaolie til de tørre split-ender. Jojoba olie sætter en stopper for uønsket skæl, hjælper mod hårtab og tilføjer shine og volumen til håret.

Fremragende til ayurvedisk massage og andre behandlinger og som baseolie til blandede olier.

Tip: Bland jojobaolien med balanceringsolien. På denne måde har du de grundlæggende olier, som også vasker godt ud.

Advarsel: mulig brandfare
Olieholdige plader, når de ikke er helt udvaskede, kan antændes i tørretumbleren. Vi anbefaler at bruge særligt rengøringsmiddel til dette formål (fx WellTouch Blau vaskemiddel). Olie pletter og dufte i arkene kan også undgås eller reduceres ved at bruge et særligt rengøringsmiddel, fra den allerførste vask.

Priser på de forskellige størrelser (inkl. moms)
250ml: 121 DKK
1L: 431 DKK
5l: 1889 DKK

Lignende produkter

Andre købte produkter