Skønheds brikse

Klinkudstyr – Køb dit professionelle klinikudstyr hos Altermed

Altermed forhandler klinikudstyr til klinikker i Danmark. Hos Altermed finder du klinikudstyr i en høj kvalitet til gode priser. Se udvalget i nedenstående kategorier.

Professionelt klinikudstyr 

Hos Altermed finder du et bredt udvalg af klinkudstyr. Vi sælger blandt andet klinikudstyr til massageklinikker, fodterapeuter, neglestudier, kosmetologer og lægepraksisser. Hos Altermed er vores kunder altid i centrum. Vi stræber os derfor altid efter at opfylde vores kunders ønsker og behov, og at levere vores klinikudstyr til den aftalte tid.

Klinikudstyr til gode priser

Altermed tilbyder dig klinikudstyr til meget formidable priser. Det skyldes, at vi importerer alle vores varer direkte fra vores producenter, hvilket gør, at vi kan sælge varerne til en lavere pris end mange andre forhandlere. Vi ønsker at levere vores produkter til vores kunder hurtigst muligt, og vi bestræber os derfor altid for at sende varerne inden for 48 timer.

Få professionel rådgivning

Er du i tvivl om, hvilket klinkudstyr, du skal vælge til din klinik? Så har vi mange års erfaring inden for branchen, og vi kan rådgive dig i, hvilket klinikudstyr, der kan være det rette til din klinik. Hvis du bestiller et produkt, og finder ud af, at det ikke var det rette, så tilbyder vi 30 dages fuld returret – også selvom emballagen på produktet har været åbent.

Kontakt Altermed

Har du spørgsmål til vores klinikudstyr eller til din bestilling? Så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, der meget gerne besvarer dine spørgsmål. Du kan ringe til telefon 22 91 20 96 eller udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt efter, at vi har modtaget din henvendelse.