Yoga / Pilates

Du finder et stort udvalg af yoga/pilates udstyr hos Altermed.dk

Yoga styrker både dit sind og din krop, kræver ro og kræver ikke mindst det rette yogaudstyr. Alt fra yogamåtter og yogablokke til yogatøj, drikkeflasker og krus, er essentielt for en vellykket yogatræning. Find styrken i hverdagen, og træn din fleksibilitet med stærke poseringer.

Den populære sportsgren er nem at få plads til i hverdagen, og kræver hverken meget plads, tid eller udstyr. Det er dog vigtigt, at du har det rette udstyr, da yoga handler om sindsro og kræver din fulde opmærksomhed.

Yogaudstyr – styrk dit indre og din krop

Gør dig klar til afslappende stunder med skønne yogaposeringer. Det hele starter med et godt fundament, og derfor er en yogamåtte helt essentiel for en god workout. Find en måtte, der passer til dine krav. Det er vigtigt, at den har et skridsikkert underlag, så du kan komme helt ned i dine stræk uden at glide. Vælg derefter en tykkelse alt efter dine behov.

Dernæst kommer det til dit look. Blandt vores yogaudstyr finder du skønt yogatøj, der giver dig velvære og bevægelsesfrihed. Alt efter om du er til det stramme look eller det loose og urbane look, kan du finde tøj, der passer til dig.

Dan rammen om skønne yogatimer med vores udvalg af yogaudstyr, der kan være med til at højne din oplevelse. Strømlin hele oplevelsen ved at matche og mikse dit udstyr i vibrerende farver, der kan fremkalde et smil på dine læber.

Yoga og pilates hører ikke kun til i et fitnesscenter. Du kan dyrke disse sportsgrene, hvor end det skulle være. Hjemme i stuen, ude i det fri eller på din ferie. Lad dig ikke begrænse, og vælg det udstyr, der skal være med til at give dit et skarpt sind og en stærk krop.