Isoleret madbeholder med Namaste To størrelser | med foldbar ske

Isoleret madbeholder i rustfrit stål med Namasté-design Med madbeholderen i rustfrit stål fra bodhi kan du nyde din yndlings mad overalt. Vakuum madkassen er dobbeltvægget og isoleret, lækagesikker og holder din mad varm i op til 8 timer eller frisk og køl

SKU: BN-604x
Lagerstatus: På lager
Levering status: 5-7 dage fra centrallager

189 kr.
Inklusiv moms: 37,80 kr.
stk

Isoleret madbeholder i rustfrit stål med Namasté-design

Med madbeholderen i rustfrit stål fra bodhi kan du nyde din yndlings mad overalt. Vakuum madkassen er dobbeltvægget og isoleret, lækagesikker og holder din mad varm i op til 8 timer eller frisk og kølig i op til 12 timer. Kassen er velegnet til din varme morgenmad samt til salater, supper, karry, pasta og alt, hvad der søder en lang dag i skolen, universitetet eller på kontoret. Og forresten undgår du unødvendigt emballageaffald ved at undgå fastfood.

Den isolerede madkasse er lavet af rustfrit stål i fødevarekvalitet. Inkluderet i leveringen er en sammenklappelig ske, der let kan opbevares i låget. Du kan også bruge låget som en kop.

Lad din mad køle af lidt, inden du lukker madbeholderen. For at nyde kassen i lang tid anbefaler vi, at du skyller den i hånden.

Kapacitet Lille: 500 ml Stor: 750 ml
Med Namasté-design
Miljøvenlig og bæredygtig
Stabil og holdbar
Lækagesikker
Rustfrit stål, fri for BPA og aluminium
Inkl. foldeske

Lignende produkter