Yogamåtter

Hos Altermed.dk har vi et bredt udvalg af yogamåtter til fornuftige priser.

Yogamåtten sikrer optimal fokus

Yoga handler om velvære, balance og koncentration - og derfor er det yderst vigtigt, at du ikke generes og irriteres af et dårligt eller ubehageligt underlag. Med en rigtig yoga måtte i god kvalitet kan du bedre holde fokus på dine yoga øvelser og få maksimalt udbytte af din yoga session.

Større træningsudbytte med en yogamåtte

Når du dyrker yoga eller laver gulvøvelser i din fitnesstræning, er en god yogamåtte uundværlig. Med en yogamåtte i god kvalitet får du nemlig en perfekt komfort, så du opnår størst mulig træningsudbytte. Yoga måtterne er nemlig fremstillet, så de er bløde at ligge på og samtidig sikrer et stabilt underlag til alle typer øvelser på gulvet.

Vigtige egenskaber

Når du skal vælge din yogamåtte, er der forskellige forhold, som du bør have med i dine overvejelser - så du får den bedste yoga oplevelse. Nedenstående tre punkter er især vigtige at være opmærksom på, når du skal vælge en yogamåtte:

- Skridsikker, så måtten ikke glider under dig, mens du dyrker yoga på den.
- Blød, så du får en optimal komfort, når du skal holde en stilling i længere tid.
- Stabil, så du nemmere kan holde balancen under yogaøvelserne.
- Vægt og tykkelse

Yogamåtter fås i forskellige tykkelser alt efter hvor blødt et underlag, du ønsker. Vægtmæssigt kan der også være stor forskel på yoga måtter og typisk vil vægten hænge sammen med, hvor tyk eller tynd modellen er. De tynde, lette yogamåtter er især velegnet til dig, der rejser meget og ønsker at medbringe dit underlag, så du til enhver tid kan dyrke yoga eller lave dine træningsøvelser - uanset hvor i verden du befinder dig.

Gå på opdagelse i vores sortiment af yogamåtter, der kan bruges til alle typer yogatræning. Uanset hvilken type yogamåtte du leder efter, kan du med garanti finde den her hos os.