Design yogamåtte PHOENIX måtte, sort med design Alignment-Yantra 4 mm, naturgummi med PU-belægning

Design yogamåtte PHOENIX Mat, sort med design Alignment-Yantra 4 mm, naturgummi med PU-belægning

SKU: BN-630SA
Lagerstatus: På lager
Levering status: 5-7 dage fra centrallager

799 kr. 569 kr.
Inklusiv moms
stk

Phoenix-måtten er din pålidelige partner til en intensiv yogapraksis. Mens andre måtter er glatte med svedige hænder og fødder, bliver Phoenix-måtten endnu mere grippy!

Ideel til Ashtanga og alle andre typer yoga, der kræver maksimalt greb. Den glatte overflade af polyurethan er slidstærk og blød at røre ved. Den forfriskende farverige overflade er opvejet med den kølige, sorte naturlige gummi i måttens bund. Og du kan selvfølgelig bruge begge sider af måtten.

fri for AZO-farvestoffer, DOP-blødgøringsmidler og tungmetaller, 6P fri.

Materiale: naturgummi med polyurethanbelægning
Størrelse: 185 x 66 cm x 4 mm, Vægt: ca. 2,5 kg

Rengørings- og plejeinstruktioner til måtter med PU-belægning:

Phoenix yogamåtten med en polyurethanoverflade giver meget godt greb, selv under svedig yogaøvelse. Det er derfor ideelt til alle dem, der har tendens til at få svedige hænder og fødder under yoga, og for hvem konventionelle PVC-måtter ikke giver nok greb

Det er vigtigt at vide, at polyurethan bliver mørkere, når det kommer i kontakt med fugt. Bemærk, at denne optiske ændring ikke påvirker måttens funktionalitet på nogen måde. Bemærk, at denne optiske ændring ikke påvirker måttens funktionalitet på nogen måde.

Vi anbefaler at aftørre måtten med en let fugtig klud efter særlig anstrengende yogapraksis. Brug ikke rengøringsmidler, der indeholder alkohol på PU-belægningen. Rul kun måtten, når den er tør.

Bemærk til den matchende yogamåttetaske:

Phoenix yogamåtten er lidt større end de fleste andre måtter i vores sortiment og passer ikke i alle vores tasker. Du kan bruge følgende tasker til vores Phoenix Mat: ASANA BAG 70, ASANA BAG BOMULD fra Maharaja Collection (70 cm), CANVAS, SURYA, YOGA & SPORTS og TRIKONASANA.

Lignende produkter