Naturlig gummi yogamåtte ECOPRO 4 mm, 185 x 60 cm - ekstra greb

EcoPro Travel Yogamåtte af Naturgummi - 185x60 cm.

SKU: BN-656x
Lagerstatus: På lager
Levering status: 5-7 dage fra centrallager

429 kr.
Eksklusiv moms
stk

Nu kan du få bestseller måtten EcoPro i en praktisk og smart rejseudgave, så du altid har en god, slidstærk og skridsikker måtte til dine øvelser, selv når du er på farten. Med den forholdsvis lave vægt på kun 900 gra. gr. og den lille størrelse i sammenrullet tilstand, er det nemt at få plads til den på rejser og udflugter.

Den er ekstra skridsikker og fremstillet af 100% naturgummi, helt uden skadelige stoffer. Derudover giver det naturlige gummi også yogamåtten et fremragende greb, da den ikke er overfladebehandlet og derfor har åbne porer og en lidt tør overfladestruktur. Den ekstremt gode skridsikkerhed er fortræffelig, selv i varme lokaler og ved fugt fra svedige øvelser. EcoPro Yogamåtten er derfor velegnet til alle typer yoga og mere holdbar og slidstærk end andre mærker.

EcoPro måtten er lavet af 100% naturgummi. Den er fri for kemikalier, allergener og forurenende stoffer. Derudover er den certificeret til den højeste Oeko-Tex Standard 100, som garanterer sikkerheden ved hudkontakt (Øko-Tex standard for babyprodukter)

Specifikationer:

Dimensioner: 185 x 60 cm
Tykkelse: 1,3 mm (også tilgængelig i 4 og 6 mm)
Kan aftørres med en fugtig klud
Ekstra godt greb pga. den særlige "tøre overfladestruktur"
Egnet til både begyndere og øvede yogaudøvere.
Vægt: ca. 0,9 kg.
Oeko-Tex Baby Standard, Klasse I, (Certifikat nr. 2012OK0503)
Fri for kemikalier, allergener og forurenende stoffer
Miljøvenlig yogamåtte fremstillet af 100% naturlige materialer

Vedligeholdelsesanvisninger: Sørg for at rulle måtten i den rigtige retning (med bodhi-etiketten på ydersiden) for at undgå knæk på overfladen. Yogamåtten må heller ikke opbevares i direkte sollys. Ved rengøring kan måtten tørres af med en fugtig klud eller ved at skylle den under bruseren.

Bemærk: Vi har få gange oplevet at få tilbagemeldinger fra kunder, der næver at overfladen af EcoPro Yogamåtte får brugsspor ved øvelser, hvor man f.eks. trækker en hæl hen over måtten, ved brug ad redskaber på måtten eller ved skrape/lange negle. Dette er dog ikke en fabrikations- eller materialefejl.

Jo mere skridsikker måtten er, jo hurtigere kommer der mærker efter brug på overfladen. EcoPro måtten specielle overflade gør den utrolig slidstærk og skridsikker, og derfor ønsker leverandøren ikke at ændre på måttens materiale, på trods af, at overfladen hurtigere kommer til at vise tegn på slidtage. Funktionaliteten og slidstyrken påvirkes ikke. Garantien er begrænset til materiale- eller produktionsfejl.

Lignende produkter

Andre købte produkter