Naturlig gummi yogamåtte ECOPRO TRAVEL 1,3 mm, 185x60cm - ekstra greb

EcoPro Travel: maksimalt greb at gå!

SKU: BN-657x
Lagerstatus: På lager
Levering status: 5-7 dage fra centrallager

359 kr.
Inklusiv moms: 71,80 kr.
stk

EcoPro Travel: maksimalt greb at gå!

Vores EcoPro rejsemåtte er den lette rejseversion af vores foretrukne EcoPro måtte. Den kan foldes sammen eller rulles ind i en meget lille pakke, er kun 1,33 mm tyk og kun 900 g, hvilket gør den til den perfekte ledsager til rejsen.

Naturgummiet har det samme fremragende greb på begge sider af måtten som den almindelige EcoPro-måtte.

Rejse-yogamåtte med Oeko-Tex-standard

For at rengøre EcoPro Travel yogamåtten anbefaler vi at tørre den af ​​med en fugtig klud eller skylle den kort under bruseren.

Forresten kan Eco Pro rejsemåtten også bruges oven på studiemåtter.

EcoPro rejsemåtte er lavet af 100% naturgummi. Det er fri for kemikalier, allergener og forurenende stoffer. Det er også certificeret i henhold til den højeste Oeko-Tex Standard 100, klasse I, som garanterer materialets uskadelighed, også til hudkontakt til babyartikler.

Detaljer:

Mål: 185 x 60 cm (fås også i 200 x 60 cm)
Tykkelse: 1,3 mm (fås også i 4 mm og 6 mm)
Vægt: ca. 900 g
Opbevares ude af direkte sollys.
Oeko-Tex 100, klasse 1 certificeret (Baby Standard; Certifikat nr. 2012OK0503)

Bemærk: Vi modtager lejlighedsvis feedback fra kunder, der klager over, at overfladen på EcoPro-måtten ikke er tilstrækkelig modstandsdygtig over for slid og viser tegn på brug. Måttens overflade kan blive beskadiget af slid og stød, f.eks. længere gnidningsmærker fra at trække hælene eller tæerne over måtten eller mærker fra et stød, skarpe negle eller genstande. Disse er ikke fremstillings- eller materialefejl.

Jo mere greb en yogamåtte tilbyder, jo mindre slidstyrke vil den have, dette er altid en kompromis. En PVC-måtte vil altid være mere holdbar. Fordi det ekstraordinære greb i EcoPro-måtterne er så unikt, ønsker vi ikke at ændre materialet i måtterne, og EcoPro kan vise nogle forårsaget af slid. Funktionaliteten og grebet påvirkes på ingen måde af dette. Vi kan ikke erstatte måtter, der viser tegn på brug. Garantien er begrænset til materiale- eller fremstillingsfejl. Vi beder om din forståelse.

EcoPro yogamåtten var vinderen af ​​WDR yogamåttesammenligningstesten:

Vores 4 mm bodhi yogamåtte ECOPRO blev vinderen i WDR-forbrugermagasinet MARKT!

Du kan se videoen af ​​sammenligningen af ​​yogamåtten i WDR-mediebiblioteket under følgende link

WDR-MARKT program "Yoga matttest

Lignende produkter