TPE yogamåtte LOTUS PRO 6mm, 183x60cm

Miljøvenlig yogamåtte lavet af TPE: Lotus Pro

SKU: BN-942x
Lagerstatus: På lager
Levering status: 5-7 dage fra centrallager

379 kr. 319 kr.
Inklusiv moms
stk

Miljøvenlig yogamåtte lavet af TPE: Lotus Pro

Lotus Pro Mat er en yoga og pilatesmåtte med en unik blød og gribende overfladestruktur. De to sider har kontrasterende farver og forskellige mønstre. Lotus Pro yogamåtten er lavet af det miljøvenlige materiale TPE (Thermosplastic Elastomer Foam). Dette materiale er 100% genanvendeligt, hygiejnisk, fri for latex, gummi og PVC og er derfor også velegnet til allergikere.

Med sin behagelige tykkelse på 6 mm er Lotus Pro-måtten også meget velegnet til pilates- og gymnastikøvelser. Det er SGS-testet og helt fri for PVC. Derudover indeholder den ingen giftige blødgørere, tungmetaller eller AZO-farvestoffer.

Blød og behagelig yogamåtte
Også velegnet til pilates og gymnastik
Mål: 183 x 60 cm, 6 mm
Vægt ca. 1,1 kg
Fås i seks forskellige farver
Vaskbar eller håndvaskbar max. 30 ° C. Undgå direkte sollys.

Materiel information

Overfladen på TPA-skum yogamåtter er blødere end de fleste andre yogamåtter. Ud over at tilbyde et højt komfortniveau er disse måtter også noget mere følsomme over for slid og kan vise tegn på slid hurtigere end PVC yogamåtter.

Sørg for at rulle måtten den rigtige vej rundt (med undersiden vendt indad) for at undgå folder på toppen.

For at forhindre, at TPE-yogamåtten tørrer ud, må du ikke udsætte den for solen i lange perioder.

Gnidning og slid fra hæle, fødder, hænder eller negle kan beskadige måttens overflade. Disse er ikke fremstillings- eller materialefejl, og vi kan ikke udskifte måtter med slidskader. Garantien er begrænset til materiale- eller fremstillingsfejl. Vi beder om din forståelse.

Lignende produkter

Andre købte produkter