Yogamåtte JUTE PRO 4mm, 183x60cm

Yogamåtte JUTE PRO 4mm, 183x60cm

SKU: BN-yjpx
Lagerstatus: På lager
Levering status: 5-7 dage fra centrallager

299 kr.
Inklusiv moms
stk

Jute Pro er en miljøvenlig måtte med godt greb. Det har en unik, naturlig overflade - kombinationen af ​​jutefibre og PER (Polymer Environmental Resin) kombinerer det bedste fra en "klæbrig matte" og et "yogatæppe". Resultatet er en måtte med fremragende greb i alle asanas, samtidig med at de vigtige flydende overgange fra den ene øvelse til den næste tillades. Ideel til Vinyasa eller andre flydende stilarter. Jute er en ekstremt stabil og holdbar fiber, der gør det muligt for måtten at trække vejret. Kombinationen af ​​jute og PER giver både stabilitet og komfort.

Denne miljøvenlige måtte er fri for tungmetaller, AZO-farvestoffer, formaldehyd og er antistatisk. Certificeret toksinfri i henhold til de strenge standarder i ÖKO-TEX STANDARD 100 P.1 Certifikat (Baby Standard) Ref. Nr. TPVO 043943. Et meget godt studie- og øvelsesmåtte, der sætter en ny standard, ekstremt skridsikker, meget holdbar og slidstærk. Velegnet til både professionel og privat brug. En langvarig måtten selv med konstant og intensiv øvelse.

Størrelse: 183 x 60 cm, 4 mm
Vægt 1,4 kg

Instruktioner til vedligeholdelse: Måtten kan vaskes (håndvask) max. 30 ° C, med lidt vaskemiddel, eller tør blot af med en fugtig klud og tør godt. Aldrig centrifugere eller læg dem i tørretumbleren. Læg måtten fladt for at tørre.

Lignende produkter

Andre købte produkter