Yogamåtte KAILASH Premium 60 fuld rulle Rulle på 30 m - klip dine egne måtter!

Kailash Premium 60 yogamåtteruller: et billigt DIY-alternativ!

SKU: BN-ybhrx
Lagerstatus: På lager
Levering status: 5-7 dage fra centrallager

1 829 kr.
Inklusiv moms
stk

Kailash Premium 60 yogamåtteruller: et billigt DIY-alternativ!

Vores Kailash Premium 60 er en billig og robust PVC yogamåtte fremstillet i Tyskland. Det er en tyndere version af vores populære Rishikesh Premium yogamåtte. Det er især velegnet til intensiv yogapraksis og yogastilarter, der er krævende for materialet, såsom Vinyasa eller Ashtanga Yoga. Takket være den lave slidstyrke og dens holdbarhed er Kailash også velegnet som en tynd studiemåtte (3 mm) eller som en billig yogamåtte til begyndere. På grund af sin lave vægt kan den også bruges som en let rejse yogamåtte.

Kailash Premium 60 er et omkostningseffektivt alternativ. Én rulle producerer 15-17 måtter; for eksempel. 17 x 175 cm, 16 x 183 cm eller 15 x 200 cm.

Yogamåtten Kailash Premium produceret i Tyskland er fri for phthalater og andre giftige ingredienser. Det er testet for skadelige stoffer i henhold til det strenge ÖKO-TEX Standard 100 P.1-certifikat. (babystandard).

Bemærk, med meget sved eller fugt kan måttens skridsikre egenskaber reduceres, fordi måtten ikke absorberer fugt, og en svedfilm kan føre til mindre greb på måtten.

Detaljer:

Kailash yogamåtterulle: Ideel til yogalærere og undervisere
Mål: 30 m x 60 cm
Tykkelse: 3 mm
Vægt ca. 19-21 kg

Maskinvaskes op til max. 30 °, må ikke centrifugeres eller sættes i tørretumbler.

ÖKO-TEX Standard 100 P.1-certifikat (Baby-standard, testnr. 48325)

Fri for phthalater og andre giftige ingredienser

Bemærk:

Bemærk: Yogamåtteruller leveres i en stor og tung pakke, og returnering af rullen efter køb medfører nogle komplikationer. Så hvis du er i tvivl om farven, bedes du kontakte os inden du bestiller, og vi vil give dig en gratis farveprøve. Tak.

Lignende produkter