Yogamåtte RISHIKESH Premium 60 - 183 x 60 cm x 4,5 mm

Yogamåtte RISHIKESH Premium 60

SKU: BN-yra680
Lagerstatus: På lager
Levering status: 5-7 dage fra centrallager

220 kr. 195,80 kr.
Inklusiv moms
stk

Rishikesh Premium: Vores bedst sælgende yogamåtte

Yogamåtten Rishikesh Premium er en af vores absolut bedst sælgende måtter indenfor yoga- og træningsmåtter.  Den er lavet af PVC og er særligt tæt, elastisk og stødabsorberende. Den billige Rishikesh yogamåtte er særligt velegnet til intensiv yogapraksis og yogastilarter, hvor der kræves et særligt modstandsdygtigt materiale, såsom Ashtanga, Power eller Vinyasa Yoga.

Rishikesh Premium Mat er lavet af det samme skridsikre materiale som vores Kailash Premium Mat. Men med en tykkelse på 4,5 mm giver den endnu bedre dæmpning. Takket være det holdbare og nemme pleje materiale er Rishikesh yogamåtten velegnet som en trænings- og studiemåtte til yoga, pilates og fitness.

Rishikesh Premium: holdbar og ÖKO-TEX certificeret

Vores Rishikesh PVC måtte giver godt greb og er især velegnet til stående og siddende øvelser. Bemærk dog, at svedige hænder eller fødder eller fugt på måtten kan påvirke grebet på en PVC yogamåtte og kan reducere trækkraften, da materialet ikke er absorberende.

Det kan maskinvaskes op til maksimalt 30 °. Dette gør det endnu nemmere at rengøre, især når det bruges ofte i yoga- eller pilatesstudier.

Yogamåtten blev produceret i Tyskland og er fri for phthalater og andre giftige ingredienser. Det er også blevet testet for skadelige stoffer i henhold til den strenge ÖKO-TEX-standard.

Detaljer:

Størrelse: 183 x 60 cm (fås også i ekstra længde 200 cm / ekstra bredde 80 cm)
Tykkelse: 4,5 mm
Vægt ca. 1,75 kg
Kommer med to elastiske stropper
ÖKO-TEX Standard 100 P.1-certifikat (Baby-Standard, test nr. 48325)
Måtten er uden phthalater og andre giftige ingredienser
Kan bruges til både yoga, pilates og gymnastik
Kan vaskes ved 30 grader

Vaskeanvisning: Til maskinvask anbefaler vi en vaskemaskine med min. 7 kg kapacitet for at undgå at beskadige måtten.

Lignende produkter

Andre købte produkter